Villanyszerelés

Tisztelt leendő Ügyfelünk!

Kezdetben egyéni vállalkozásként működtünk, de megnövekedett megrendeléseinknek hála, társasvállalkozásra váltottunk. Fő profilunk az iparvillanyszerelés, de természetesen állunk rendelkezésükre lakossági ügyfeleinknek is.

Megfizethető árazású villanyszerelő vállalkozásunk a következő tevékenységi körökkel rendelkezik:

  • Teljes körű villanyszerelés
  • Méretlen elektromos fővezeték cseréje társasházak részére
  • Elektromos hálózatok kisebb nagyobb karbantartási, javítási munkálatai villanyszerelési munkáit

Akár a legkisebb átalakításról, egyetlen kapcsoló áthelyezéséről vagy akár az egész lakás elektromos hálózatát szeretné felújítani, a BLR-VILL System Kft. az ön segítségére siet. 

Cégünk Budapest összes kerületében és Pest megye területén teljes körű villanyszerelési szolgáltatást nyújt az épületvillamosság szakterületén. 

Megkeresését követően néhány munkanapon belül, de sürgős esetben akár pár órán belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, amely alapján készítünk önnek egy személyre szabott, árajánlatot. 

Szolgáltatásaink a legegyszerűbb munkákra is kiterjednek, mint: kapcsolók és csatlakozóaljzatok felszerelése ill. javítása, lámpatestek és csillárok felszerelése, tűzhelyek bekötése, bojlerek javítása, hibaelhárítás, hibakeresés és villamossági felújítás. Ezeken kívül komplett felújítások és átalakítások is.

Kapcsolatfelvétel

Profi, könnyedén elérhető villanyszerelő Budapesten?

Profi, könnyedén elérhető villanyszerelő BudapestenA mostanság jellemző szakember hiány miatt igencsak kihívást jelent olyan villanyszerelőt találni a fővárosban, aki profi és viszonylag rövid időn belül az ügyfelek rendelkezésére tud állni. Ha Ön is keres ilyen villanyszerelőt Budapesten, de még nem lelt rá a megfelelő szakemberre, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mivel számunkra is ismeretes a szakember hiány, igyekszünk minden bennünket felkereső ügyfélre kellő időt és energiát szakítani. Villanyszerelőként Budapesten többféle feladatot is vállalunk: a kisebb javításoktól a teljeskörű villanyszerelésig szinte bármiben számíthatnak ránk az ügyfelek. Az, hogy gyorsan dolgozunk, nem válik a minőség rovására: a hosszú évek tapasztalatának köszönhetően rövid idő alatt is igényes, alapos munkát tudunk végezni.

Amennyiben bennünket választ, nem lesz kihívás a jövőben Budapesten villanyszerelőt találni! Ha felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné szolgáltatásainkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolatfelvétel

 

Telefon:+36203926777
E-mail:info@blrvillsystem.hu

Elérhetõségek
Call Now ButtonHívjon Most!